Fresh Q Events

Mikä ihmeen Fresh Q Events?

Fresh Q Events on yhden suomalaisen ja toisen turkulaisen yhteistyössä ylläpitämä tapahtuma- ja ohjelmatoimisto.

Kaikki alkoi tällä kertaa yhdestä someviestistä, kun entuudestaan Kujikselle tuntematon Freshley käski tätä soittamaan hänelle. Kesken työpäivää pidetty puhelu venyi useamman tunnin mittaiseksi, kun Freshleyn tarvitsi välissä opastaa pelastusajoneuvoja huoneistoonsa. Jännitys oli liikaa Freshleyn vieraille. Freshley touhotti niin innostuneeseen tahtiin uudesta, itse kehittämästään, “LEFFA” nimisestä konseptista, että muuten niin kylmähermoinen Kujis sai vaivoin tokaistua sanat “No v**** mikset sä järkkäis niitä mun kaa?!”. 

Ennen kuin LEFFAn konsepti ehdittiin hieromaan täysin loppuun, kaksikko kohtasi uuden järisyttävän ongelman: jokainen potentiaalinen asiakas jolle ohjelma esiteltiin, oli halukas ostamaan yhdellä kertaa useampia ohjelmia. Tuoreilla yhteistyökumppaneilla ei ollut muuta vaihtoehtoa, oli päästävä luovaan tilaan ja luotava yhdessä yössä lisää tarjottavaa. Tuottoisan (ja erittäin kostean) yön tiimellyksestä syntyi uusi lippulaivakiertue NEON Partyt ja viisi muuta muottiin sopivaa konseptia ja samalla syntyi myös päätös pelastaa Suomen yökerhoskene, samalla syntyi Fresh Q Events.

Freshley & QJZ

Fresh Q to the Rescue!

Kuuman kesän ja eeppisen riehakkaan sekä keikkojen täyteisen ja efektivalojen värittämän kiireisen syksyn myötä yksi asia oli varma; Fresh Q Eventsille täytyi saada oma osakeyhtiö. 

Syksy alkoi eräälle asiakkaalle räätälöidystä Back 2 School tapahtumasta, jonka decoja ja tarvikkeita metsästettiin kuumeisesti niin pääkaupunkiseudulta kuin Varsinais-Suomesta. Alkusyksyyn liittyi myös kummallinen roolinvaihto, kun aiemmin suomalaisesta Freshleystä tulikin turkulainen ja samalla Kujiksesta jotai vielä kamalampaa: vorssalainen. Tämä mantereita järisyttänyt ja ihmissuhteita tuhonnut ilmastonmuutokseenkin vaikuttanut hurrikaani ei kuitenkaan järisyttänyt Fresh Q Eventsin toimintaa, päin vastoin, keikkoja on lähdettu tekemään nyt myös syvälle Savoon asti.

Joka ikinen näistä kahdesta kierosta päästä irronnut ohjelmakonsepti on nyt kentällä testattu ja todettu toimivaksi ja näistä yhteistyökumppaneista voi jatkossa puhua yhtiökumppaneina.

Fresh Q Events Oy 9.11.