Fresh Q Events

BEER PONG SM kisojen logo ja taustakuva

Beer Pong SM

Bilepelien kuningas tuo jonot ovelle

Haaste on heitetty, kuka voittaa?
Mikään ei ihmisiä innostumaan niin hyvin kuin kunnon kisa. Dopamiini virtaa sekä pelaajilla että yleisöllä, kun pallot pomppivat kuppien reunoilla.
Hittikonsepti, johon ei koskaan kyllästy.
Turnausmuotoisena tapahtumana se mahdollistaa useiden osallistumisen ja pitää yleisön otteessaan koko turnauksen ajan. Asiakkaat saapuvat ajoissa ja kisainnostus saa heidät pysymään. Voittajat ympäri Suomen kutsutaan 2024 järjestettävään SM finaaliin.
Tuomme bileisiin “avaimet käteen” -periaatteella valmiin shown, joka sisältää:

 • Juontajan ja tuomarit
 • 4 beer pong pöytää ja pelivälineet
 • Palkintosuosituksena olut tai lonkerotorni

BEER PONG SM -24

 1. NIGHT CLUB VEGAS, Turku
 2. YÖKERHO DORIS, Turku
 3. VARAA PAIKKASI
 4. VARAA PAIKKASI
 5. VARAA PAIKKASI
 6. VARAA PAIKKASI
 7. VARAA PAIKKASI
 8. VARAA PAIKKASI

9. VARAA PAIKKASI
10. VARAA PAIKKASI
11. VARAA PAIKKASI
12. VARAA PAIKKASI
13. VARAA PAIKKASI
14. VARAA PAIKKASI
15. VARAA PAIKKASI
16. VARAA PAIKKASI

Beer Pong SM säännöt

Tämä epävirallinen Beer Pongin suomenmestaruusturnaus pelataan kevyesti muokatuilla WSOBP-säännöillä, joista tärkeimmän luetellaan alla. Yökerhojen aukioloaikojen puitteissa pelattavassa turnauksessa on poistettu tasoittaminen ja jatkoaika sekä rajoitettu pelit 30 minuuttiin.

Beer Pong SM on tarkoitettu kaikille kokemuksesta riippumatta. Näiden pelkistettyjen sääntöjen jäädessä riittämättömiksi, tuomari soveltaa tuomioissaan WSOBP-sääntöjä, omaa harkintakykyään ja herramiesmäisiä päätöksiä. 

Beer Pong pelataan 2 hengen joukkueissa kahdella pallolla ja pelissä on 10 mukia per joukkue. Kupit täytetään puoleen väliin asti vedellä. Vesikupeista ei juoda, vedet tyhjennetään pöytien vieressä oleviin astioihin.

Mukaan mahtuu max 16 joukkuetta. Ilmoittautumiset otetaan vastaan lohko-ottelujen aikana.

Peli päättyy välittömästi, kun jompikumpi joukkue upottaa pallon vastustajan viimeiseen kuppiin. Tuomari voi päättää yli 30 min kestäneen pelin.

Beer Pong on herrasmieslaji ja tuomarin päätökset ovat lopullisia!

Aloittaminen: Aloitusvuoro määräytyy “Kivi-sakset-paperi”-pelillä.

Heittäminen: Joukkueen molemman jäsenet heittävät joka vuorolla. Heitto on aloitettava molemmat jalat lattiassa. Pöytään ei saa nojata millään kehonosalla, ei edes heiton jälkeen.

Pisteet: Suora heitto = 1 kuppi. Pomppuheitto = 2 kuppia.

Pomppuheitot: Pallon saa pompauttaa mistä vain, kuten pöydästä, seinästä, katosta, toisesta kupista tai vastustajasta. Pomppuheiton onnistuessa puolustava joukkue valitsee toisen poistettavan kupin.

Puolustaminen: Pomppuheiton voi torjua lyömällä tai koppaamalla pompun jälkeen. Kupin sisällä olevaan palloon ei saa koskea. Puhaltaminen kielletty! Pöytään ei saa nojata millään kehonosalla.

Järjestäminen: Kupit tulee poistaa heti, kun niihin osuu. Kupit on järjestettävä välittömästi uudelleen, kun jäljellä on 6, 3 ja 1 kuppia, myös kesken vuoron. Kupit on kohdistettava pöydän keskelle ja takareunaan. Paikaltaan pois ajautuneet kupit asetetaan paikalleen hyökkäävän joukkueen pyynnöstä. Hyökkäävän joukkueen vastuulla on odottaa, kunnes osumakuppi on poistettu ja mahdollinen uudelleenjärjestäminen tehty.

Ohilaukaus ja vuoron menetys: Jos kaksi palloa menee samaan kuppiin. Jos heität kuppien järjestämisen aikana. Jos kosketat pöytää.

Yhden kupin rangaistus: Ennenaikainen koskeminen. Sääntöjen rikkominen.

Jos kaadat kuppisi, menetät kuppisi.

 

Kuvia BPSM24 osakilpailuista